Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa dispută astăzi un nou meci amical

ro

23 Aug, 2017 00:00 2709 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, nou-promovată în Liga a 3-a, dispută astăzi un nou meci de verificare, întâlnind, de la ora 10.30, pe terenul SNC din Constanţa, formaţia de juniori de la ACS Performer Constanţa.
 
SSC Farul a mai jucat cu adversara de astăzi, într-o partidă-şcoală, pe 2 august, „marinarii“ impunându-se atunci cu 3-2 în faţa unor jucători născuţi în anii 1999 şi 2000. Ulterior, antrenorii SSC Farul au luat în cantonamentul de la Câmpina cinci juniori de la ACS Performer (Teodor Caragea, Cosmin Zamfir, Marius Dumitraşcu, Robert Ştefancu şi Andrei Apostolache), în virtutea unui contract de asociere între cele două grupări. „Regulamentul permite să facem o asociere cu un club cu specific exclusiv de copii şi juniori. Se alcătuieşte o listă comună de zece jucători, iar din aceşti copii putem folosi în fiecare etapă. Pot juca nu mai mult de trei reprize în 24 de ore, cumulate la seniori şi la juniori“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.
 
În afară de meciul cu ACS Performer de la începutul lunii, echipa de Liga a 3-a a mai susţinut în perioada de pregătire de până acum alte cinci amicale: 3-0 cu Agricola Borcea (la Constanţa), 4-2 cu AFC Băneşti - Urleta, 5-1 cu Petrolistul Boldeşti, 10-2 cu Sportul Câmpina şi 2-0 cu Flacăra Moreni (pe perioada stagiului de la Câmpina). În ce priveşte lotul de jucători, la SSC Farul au sosit alţi trei fotbalişti străini: un fundaş central din Coasta de Fildeş, un mijlocaş din Belgia şi un atacant din Spania.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii