Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte medalii pentru clubul din Constanţa Livia Cotoban, de la CS Farul, dublă campioană mondială la Karate (galerie foto)

ro

07 May, 2015 00:00 3371 Marime text
CS Farul Constanţa a cucerit şapte medalii la ediţia a şasea a Campionatului Mondial de Karate Shotokan, prin surorile gemene Cotoban (Livia şi Andreea) şi prin Andrei Tamaş. Întrecerea a fost organizată de Federaţia Mondială de Shotokan (World Shotokan Federation) şi de Federaţia Georgiană de Karate, la Palatul Sporturilor din Tbilisi (Georgia).
 
Graţie unor evoluţii de înaltă clasă, Livia a obţinut două medalii de aur, la Kumite WKF şi Kumite Shobu-Ippon. La aceleaşi secţiuni, Andreea s-a clasat pe locul trei. Cele două surori au făcut parte şi din echipa României, care a cucerit medalia de argint la Kumite. Două locuri doi a obţinut şi Andrei Tamaş, la Kumite WKF şi la Kumite pe echipe. Antrenorul gemenelor Cotoban şi al lui Andrei Tamaş este Valerian Muşat.
 
La întrecerea din Georgia a participat şi Ioan Zal-Gidu, de la clubul Marea Neagră Constanţa (antrenor, Florin Iordănoaia). Luptătorul a participat la o categorie cu 39 de sportivi, din 18 ţări, oprindu-se, după două victorii, în turul trei (sferturile de finală). 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii