Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Neculai Tănasă spune că Farul va juca numai la victorie „Dacă nu vor fi rezultate, se vor lua măsuri, pentru că s-au făcut sacrificii”

ro

06 Sep, 2013 00:00 1476 Marime text
Neculai Tănasă, preşedintele FC Farul, a declarat că echipa e pregătită pentru debutul Ligii a 2-a, jucând la victorie pe terenul Gloriei Buzău. „N-avem timp de plâns. Dacă facem aşa zi de zi, ar trebui să plecăm fiecare acasă. S-au făcut eforturi şi încă se fac. Am adus jucători cu experienţă pentru Liga a 2-a şi am alcătuit o echipă bună, cu care vom trata fiecare meci cu gândul de a-l câştiga. Însă, dacă nu vor fi rezultate, se vor lua măsuri, pentru că s-au făcut sacrificii”, a declarat Neculai Tănasă. Meciul Gloria Buzău - FC Farul a fost programat sâmbătă, de la ora 11.00, echipa constănţeană plecând astăzi, la ora 12.30.

Potrivit unor surse, Farul nu ar mai avea emoţii momentan că ar putea să intre în faliment din pricina neplăţii insolvenţei din această lună. Când a hotărât să continue la club, patronul Giani Nedelcu a spus că nu are posibilitatea să achite banii de insolvenţă, însă caută soluţii pentru a respecta termenul de plată, pe care l-a indicat pentru astăzi. Din câte se pare, situaţia se rezolvă, însă unele surse susţin că data scadentă pentru plata sumei de 438.230 de lei e 16 septembrie, nu astăzi. Giani Nedelcu nu a putut fi contactat ieri pentru a lămuri situaţia. După hopul cu insolvenţa, pe Farul o aşteaptă, pe 26 septembrie, recursul de la Curtea de Apel pe care l-a depus contra procedurii de faliment dispuse de Tribunal împotriva sa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii