Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanţa cu SC Bacău FC Farul vrea să obţină a doua victorie din play-off

ro

11 May, 2016 00:00 3455 Marime text


FC Farul susţine astăzi meciul din etapa a şasea a turneului play-off al Ligii a 2-a, întâlnind la Constanţa, de la ora 17.00, SC Bacău. Partida ar fi trebuit să se dispute în urmă cu patru zile, dar a fost amânată, laolaltă cu multe altele din fotbalul românesc, în urma morţii jucătorului dinamovist Patrick Ekeng.
FC Farul şi SC Bacău s-au întâlnit de curând la Bacău, pe 29 aprilie, iar „marinarii“ au obţinut o victorie la scor, 5-1, aceasta fiind primul lor succes în play-off, celelalte patru partide pierzându-le cu golaveraj 2-14. Pentru partida de astăzi, antrenorii FC Farul, Ion Barbu şi Gică Mina, nu îi vor putea folosi pe Murgoci, Manole şi Pungă, în schimb, se vor putea baza pe căpitanul Florin Pătraşcu, refăcut după o intervenţie chirurgicală. Un alt fotbalist care s-a confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, Marius Tigoianu, a reînceput pregătirea şi s-ar putea afla pe banca de rezerve cu SC Bacău.

„SC Bacău joacă foarte bine în deplasare“

„Ne aşteaptă un meci destul de greu. Chiar dacă am câştigat cu 5-1 partida precedentă, nu înseamnă că acum vom avea o misiune uşoară. SC Bacău e o echipă bună, nu întâmplător a învins Rapidul în Giuleşti, în play-off. Are un joc foarte bun de deplasare. Trebuie să fim concentraţi, iar în urma evoluţiei, să ieşim iar victorioşi“, a declarat Ion Barbu.
 
„Vrem să câştigăm din nou, pentru că nu mai avem nimic de pierdut. Ne-am dori ca băieţii să se exprime ca la Bacău până la finalul campionatului, să luăm cât mai multe puncte şi să vedem unde ne clasăm“, a spus şi Gică Mina. În ultimul meci jucat pe stadionul „Farul“ între cele două echipe, băcăuanii s-au impus cu 2-1, rezultat care a condus la demisia antrenorului constănţean Constantin Gache.

Duelul primelor două clasate

Astăzi, în play-off se mai joacă meciurile Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni (de la ora 17.00) şi Dunărea Călăraşi - Rapid Bucureşti (de la ora 18.00). Clasamentul este următorul: 1. Rapid - 34p, 2. Călăraşi - 31p, 3. Brăila - 28p, 4. Clinceni - 27p, 5. Bacău - 22p, 6. Farul - 22p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii