Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ se reunesc pe 15 iulie Ştefan Nanu ar putea să nu mai continue ca antrenor al Farului

ro

04 Jul, 2014 00:00 3181 Marime text
Sunt şanse mari ca Ştefan Nanu să nu mai continue ca antrenor al Farului. Patronul clubului constănţean, Giani Nedelcu, a declarat că a avut o discuţie cu cei din conducerea grupării şi cu apropiaţi ai Farului şi, din câte se pare, ar exista persoane care ar putea sprijini echipa, dar aceştia nu îl mai doresc pe Nanu ca principal. „Mai mulţi vor să ne ajute, dar nu sunt de acord ca Ştefan Nanu să continue pe banca tehnică. Să vedem ce va fi. Eu nu aş vrea să ne despărţim, că aşa am promis, dar dacă oamenii se menţin hotărâţi, va trebui să ne înţelegem pe cale amiabilă pentru rezilierea contractului. Ca om, nu am ce să-i reproşez lui Fane, dar nu au fost rezultate, astfel că au şi cei care am vorbit dreptate din acest punct de vedere“, a spus Giani Nedelcu.
„Nu am avut nicio discuţie până acum cu şefii Farului, dar, dacă se va decide întreruperea colaborării, nu e nici un fel de problemă. Important e să-i meargă bine echipei. Nu antrenorul e cel care contează. Eu mai am un an de contract, însă accept discuţiile pentru a ne înţelege. Giani Nedelcu mi-e prieten, un om deosebit, care a investit. Am venit cu inima deschisă să muncesc şi să fac treabă, dar au fost acele probleme care se ştiu bine“, a arătat şi Ştefan Nanu.

Patronul Farului a mai spus că data de reunire a lotului este 15 iulie, urmând a se pune accentul pe jucătorii tineri. Singura achiziţie de până acum este Adrian Răduca (24 de ani), care poate juca atacant şi mijlocaş stânga sau dreapta. Răduca a evoluat ultima dată la Naţional Sebiş, echipa clasată pe locul 2 în seria a cincea a Ligii a III-a. „Avem discuţii şi cu alţi fotbalişti. Obiectivul pentru noul sezon al Ligii a II-a îl vom stabili după ce ne vom aşeza puţin în privinţa lotului de jucători“, a punctat Giani Nedelcu. Campionatul va începe pe 30 august.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jesus 04 Jul, 2014 08:28 sa plece ca echipa a jucat jalnic, si el si nedelcu si toti astia care au adus echipa in halul asta deplorabil