Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ pleacă în cantonament la Predeal FC Farul a renunţat la alţi cinci jucători (galerie foto)

ro

04 Aug, 2014 00:00 3656 Marime text
Meciul amical cu Dunărea Călăraşi, pe care FC Farul l-a încheiat la egalitate, 0-0, la Constanţa, a reprezentat pentru antrenorul Marian Pană un nou prilej de a-şi face o părere asupra jucătorilor de care dispune.

După partidă, trei fotbalişti din vechiul lot, portarul Puia, stoperul Ghinea şi mijlocaşul Ionuţ Florea, au fost anunţaţi că s-a renunţat la ei. De asemenea, doi dintre jucătorii aflaţi în probe, Boldea şi Marius Ion, nu vor fi opriţi. „În cazul lui Ion, e vorba de faptul că nu se poate reface medical 100% în timp util“, a declarat preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu. Acesta a explicat şi situaţia fundaşului Florin Buzea, care este în continuare la club (jucând şi în amicalul cu Dunărea Călăraşi), deşi conducătorii Farului au anunţat, în urmă cu două săptămâni, că nu se mai contează pe el. „Buzea are o clauză în contract care poate fi activată sau nu. Din punctul meu de vedere, nu e activă. Dacă nu ne vom înţelege, vom apela la serviciul juridic al clubului“, a arătat Braşoveanu.

Lotul va avea 23 de fotbalişti


În această săptămână, miercuri sau joi, Farul va pleca într-un cantonament la Predeal, care se va întinde până la finalul săptămânii viitoare, vineri sau sâmbătă. „Am amânat puţin data plecării, pentru a putea definitiva lotul pentru noul sezon, cu care vom pleca la munte şi care va fi format din 23 de jucători. Încercăm să mai aducem şi un atacant cu profil de careu, de gura porţii, întrucât ce avem în acest moment pe acest post nu ne mulţumeşte. Nu ştiu dacă vom disputa meciuri amicale la Predeal. Ne axăm pe încărcarea fizică, pentru că suntem puţin în urmă la acest capitol“, a mai spus preşedintele Farului.
După revenirea de la munte, echipa constănţeană va mai disputa câte un amical cu Săgeata Năvodari şi cu Dunărea Călăraşi, existând şi posibilitatea unei întâlniri cu CF Brăila, care a cerut o confruntare de verificare. Până la începerea campionatului, Farul va debuta în Cupa României, pe 27 august.

Dialog între suporteri şi Marian Pană


„Important este să aducem la timp jucătorii de care avem nevoie, pentru a avea timp să-i pregătim“, a spus şi antrenorul principal Marian Pană, care a avut un scurt dialog cu suporterii în timpul meciului cu Dunărea Călăraşi, fanii fiind nemulţumiţi de cum arată Farul la acest moment. „Mai vorbim. Nu uitaţi că aşa a fost şi acum trei ani şi am reuşit să fac echipă“, a replicat Pană. La partidă a asistat şi antrenorul Ion Moldovan, fost jucător al Farului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii