Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe competiții sportive sunt programate la Constanța în acest week-end. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

27 Oct, 2017 09:06 2226 Marime text
În  acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
Sâmbătă, 28 octombrie a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanţa şi H.C.F. Piatra Neamţ, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor din mun. Constanţa, cu începere de la ora 14.00
 
Tot mâine, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona stadionului „Central” din Techirghiol, în vederea asigurării măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi A.C.S. Înainte Modelu Călăraşi, programat să înceapă la ora 15.00,  dar şi în zona stadionului „Tineretului” din Cernavodă, unde va avea loc partida de fotbal dintre echipele C.S. Axiopolis Cernavodă şi F.C. Unirea Slobozia, cu începere de la aceeaşi oră.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 10.00-13.00, oamenii legii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv „Constanţa pedalează”, ce va avea punctul de start în zona telegondolei din staţiunea Mamaia.

Duminică, 29 octombrie a.c., jandarmii constănţeni vor acţiona pentru a asigurarea climatului de normalitate civică la crosul „Turul Mării Negre”, ce va avea loc pe plaja Modern,  între orele 09.00-14.00
             

”Pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial” - informează reprezentanții IJJ Constanța.

Sursa fto: IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii