Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins clar la Ovidiu Juventus

ro

21 Sep, 2017 16:23 1650 Marime text
Stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte, astăzi, de la ora 16.30, meciul dintre FC Viitorul şi Juventus Bucureşti, din etapa a 11-a a Ligii 1.

Înaintea meciului, FC Viitorul, campioana României, se află pe locul zece în clasament, cu 11 puncte, în vreme ce nou-promovata Juventus e ultima în ierarhie, cu numai trei puncte. Formaţia din Bucureşti nu a câştigat niciun meci până acum în acest sezon.  

Echipele de start sunt:

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Ciobanu, Țîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Băluță, Cr. Ganea - Eric, Țucudean, Chițu.

Rezerve: Buzbuchi - V. Ghiță, Mladen, Mățan, Vînă, Drăguș, Dumitrescu.
 
Juventus București (antrenor, Marin Barbu): Stoian - Călințaru, Morariu, Walace, Ștefan - Sesar, Bărbulescu - Beța, Băjenaru, Stoenac - Măzărache.

Rezerve: Drăghia - Zaharia, Benga, Carabela, Dzalamidze, Țâră, C. Petre.

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești) - Mircea Grigoriu (București), Adrian Vornicu (Iași); rezervă: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe).

UPDATE: Meciul s-a încheiat. FC Viitorul s-a impus cu 3-0! În urma acestei victorii (a treia în ultimele patru meciuri), campioana României urcă două poziţii în clasament, de pe zece pe opt. În etapa viitoare, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Botoşani, luni, 25 septembrie, de la ora 18.00. 

UPDATE: Ţucudean îi lasă locul în teren lui Doru Dumitrescu, în minutul 80. 

UPDATE: 3-0 pentru FC Viitorul, gol Măţan, în minutul 78! Tânărul jucător a punctat la scurt timp după ce a intrat pe teren (în locul lui Chiţu), din pasa lui Ganea. 

UPDATE: În minutul  76, se produce ultima schimbare la Juventus: C. Ţâră în locul lui Băjenaru. 

UPDATE: În minutul 73, gazdele îşi dublează avantajul, prin golul lui Eric. Acesta a înscris cu capul din careu, la centrarea lui Ganea, care a combinat foarte bine cu Chiţu.  

UPDATE: În minutul 69, Ganea trage din afara careului, portarul lui Juventus respinge greu.

UPDATE: A început repriza a doua. Juventus a efectuat două schimbări la pauză, Sesar - C. Petre şi Stoenac - Al. Zaharia. 

UPDATE: S-a încheiat prima repriză. FC Viitorul are avantaj minim, 1-0. 

UPDATE: Prima schimbare la FC Viitorul vine de timpuriu, în minutul 39. Ciobanu, accidentat, îi lasă locul în teren lui Mladen. 

UPDATE: O nouă ocazie importantă a FC Viitorul, în minutul 12. După un 1-2 cu Ţucudean. Chiţu trage în portar din  apropiere. 

UPDATE: În minutul 12, FC Viitorul deschide scorul, prin Ganea, care pătrunde frontal, după o pasă foarte bună a lui Eric. 

UPDATE: În minutul 10, Ţucudean trimite din faţa porţii, din poziţie dificilă, peste poartă.

UPDATE: FC Viitorul are două mari ocazii de a deschide scorul. La aceeaşi fază, Chiţu, iar apoi Ţucudean au tras în bară!

UPDATE: Meciul a început. Lovitura de start au avut-o oaspeţii. 
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii