Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KO spectaculos la Superkombat Luptătorului Alex Filip, din Constanţa, i se prevede un viitor frumos în Local Kombat (galerie foto)

ro

05 Aug, 2014 00:00 4845 Marime text


Debutul extrem de spectaculos al luptătorului constănţean Alex Filip la Superkombat a cules laudele tuturor. Sportivul de 29 de ani, pregătit la clubul Oyama Karate de Marius Burlacu, şi-a învins adversarul, Roman Palamar, un ucrainean stabilit în Germania, prin KO în repriza întâi, cu o lovitură de picior care a ridicat în picioare Sala Sporturilor din Constanţa, acolo unde a avut loc gala. Lui Filip i se prevede un viitor frumos de star Local Kombat, dacă va menţine nivelul arătat în prima rundă de la Superkombat pe durata celor trei reprize. „Vreau să mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine la meciul de debut, antrenorilor, familiei şi sponsorilor“, a declarat Alex Filip. După victoria cu Roman Palamar, acum este aşteptată o eventuală luptă cu Mirel Iacob, care, ca şi Filip, vine din Karate Kyokushin şi are lovituri distrugătoare de picior. O asemenea partidă ar fi, cu siguranţă, extrem de spectaculoasă.
Marius Burlacu a mai avut un sportiv care a evoluat la Superkombat, în under-card, pe Alin Mincu. Dacă, la ediţia trecută a întrecerii, acesta se impusese printr-un KO brutal, tot cu o lovitură de picior, cu care şi-a trimis în lumea viselor adversarul, acum a pierdut, în faţa unui luptător cu mult mai multă experienţă în kickboxing, Dorin Stan, care s-a impus la puncte, în extra-round. Acesta e un sportiv redutabil, are şi o victorie la Mirel Iacob! „Capul sus, Aline, ai pierdut un meci, dar mai vin multe altele! Nu te pierde, Inimă de Leu“, i-a transmis lui Mincu antrenorul său.

„Amansio se aştepta să câştige prin KO“      

Şi Mădălin Crăciunică, de la clubul Keru Kento Constanţa, este încurajat de cel care îl pregăteşte, Lucian Stoicoci, în urma înfrângerii de la Superkombat (venită tot la puncte) în meciul cu Amansio Paraschiv. „A fost doar începutul de drum pentru Mădălin Crăciunică la Superkombat. Avem această promisiune de la Eduard Irimia (n.r. preşedintele Superkombat), care a fost încântat de prestaţia lui Mădălin în faţa unui adversar care se aştepta să câştige prin KO. Următoarele cinci meciuri pentru Mădălin vor fi în afara ţării, cu adversari străini, şi nu la fel de bine cotaţi ca Amansio. Ca antrenor, vă promit că, în scurt timp, îl veţi vedea pe Crăciunică la un nivel de excepţie şi, în maximum doi ani, se va lupta pentru un titlu în Superkombat. Îi mulţumesc lui Mădă pentru atitudinea din timpul partidei şi pentru cea de după (imediat, m-a întrebat când să vină la antrenament)“, a spus Lucian Stoicoci. „Vă mulţumesc tuturor pentru încurajări şi susţinere! Vă promit că data viitoare voi câştiga“, a declarat şi Mădălin Crăciunică.  

Sursa foto: Superkombat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii