Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii LPS-ului joacă pentru titlu Rugbyştii de la Farul şi CS Năvodari debutează astăzi în campionat

ro

29 Mar, 2014 00:00 1974 Marime text
Echipa de rugby RCJ Farul Constanţa susţine astăzi primul meci din ediţia 2014/2015 a Superligii Naţionale, întâlnind pe stadionul „Mihai Naca” din Constanţa, de la ora 11.00 (în direct la TVR2), echipa CSM Bucureşti. Fără medalii de mulţi ani în primul eşalon, Farul speră că în acest sezon se va lipi în sfârşit de podium, obiectivul declarat fiind calificarea în finala Superligii. „Marinarii”, antrenaţi de englezul Neil Kelly (secund la reprezentativa României), sunt optimişti, bazându-se pe o campanie de achiziţii fructuoasă, venind pe litoral, printre alţii, Florin Vlaicu (cel mai bun marcator român), Cristian Petre (cel care deţine recordul de selecţii la echipa naţională), Ciprian Căplescu, Vlad Bădălicescu, Petru Tamba, Nicolae Nere, Ionel Cazan, Otar Turaşvili sau Andrei Gaiţă.

Tot astăzi, debutează în competiţie şi divizionara secundă CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu şi Cristian Husea), care joacă în prima etapă a Diviziei Naţionale, de la ora 11.00, pe terenul Ştiinţei Petroşani.
Acest week-end îi poate aduce formaţiei de până în 19 ani a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa titlul naţional la rugby în 7. La Bârlad, se dispută etapa a patra (şi ultima) a campionatului, iar după trei runde, pe primul loc în clasamentul general se află LPS Constanţa, echipă antrenată de Adrian Pllotschi şi Marian Nache. Ierarhia este următoarea: 1. LPS Constanţa - 33p, 2. LPS Focşani - 29p, 3. CSS Bârlad - 24p, 4. CNAV - 24p, 5. CSO Pantelimon - 14p, 6. CTMRTF - 6p. Surprinzător însă, deşi până acum, LPS Constanţa a fost în grupă cu Focşani şi Pantelimon, la această ultimă rundă nu s-a mai respectat componenţa, LPS Focşani şi CSS Bârlad făcând schimb de locuri. LPS Focşani, contracandidata Constanţei la titlu, a fost trecută într-o serie mai uşoară şi pare avantajată în lupta pentru aur. Elevii lui Pllotschi şi Nache susţin primul meci astăzi, de la ora 14.30, cu CSS Bârlad, echipă care, la etapa trecută, i-a învins pe dobrogeni.
 
Tomitanii, amical cu Steaua
 
Echipa Under-17 a clubului Tomitanii Constanţa (antrenori, Cristi Cojocaru şi Adrian Tinca) susţine, astăzi, de la ora 13.00, la Bucureşti, pe un teren din Complexul Ghencea, un meci amical cu o selecţionată Under-17 şi Under-18 a clubului Steaua. „Săptămâna viitoare, începe returul campionatului, iar noi debutăm în deplasare, cu Olimpia Bucureşti. Astfel că acest meci cu Steaua pică foarte bine în pregătirea disputei de campionat. Vom juca trei reprize a câte 30 de minute, pentru a roda întreg lotul şi a-i vedea la lucru pe toţi băieţii”, a declarat Cristi Cojocaru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii