Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul, meci foarte greu cu CSU Suceava Eden Hairi - „Sperăm să scoatem un rezultat bun“

ro

27 Nov, 2015 00:00 1766 Marime text

Echipa de handbal Farul Constanţa susţine sâmbătă, 28 noiembrie, meciul din etapa a 11-a a Diviziei A, în deplasare cu CSU Suceava. Partida a fost programată la ora 10.00. 
 
În clasament, gazdele se află pe locul patru, cu 22 de puncte, în vreme ce „marinarii“ ocupă poziţia a cincea, cu 18 puncte. În nouă meciuri, CSU Suceava a înregistrat şapte victorii, un egal şi o înfrângere, singurii care i-au învins fiind liderii clasamentului, constănţenii de la HC Dobrogea Sud, care s-a impus în deplasare cu 33-29 (16-15).

Cum trebuie să joace „marinarii“ 

„Vom avea meci foarte greu cu Suceava, care s-a arătat redutabilă până acum în propriul fief, acolo unde a avut meci greu chiar şi HC Dobrogea Sud. Însă noi sperăm să reuşim să ne ridicăm la nivelul valoric al adversarilor şi, de ce nu, să ne gândim şi la un rezultat bun. Trebuie să facem un joc exact, în viteză, cu apărare agresivă“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul.

Dobrogea Sud, test bun cu Ştiinţa Bacău 

În aceeaşi etapă a 11-a, Dobrogea Sud nu evoluează, în urma excluderii din campionat a formaţiei ACS HD Teleorman Alexandria. Ieri, constănţenii au susţinut un nou meci de verificare, întâlnind pe teren propriu vicelidera Diviziei A, Ştiinţa Municipal Bacău. A câştigat Dobrogea Sud, cu scorul de 41-39 (21-21). „A fost un test foarte bun pentru ambele echipe. Ducem lipsă de meciuri tari în campionat“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii