Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă astăzi cu FC Botoşani Gică Hagi - „Partida e deschisă oricărui rezultat“

ro

25 Sep, 2017 00:00 2786 Marime text
Campioana en-titre a Ligii 1, FC Viitorul, cu 14 puncte, susţine meciul din etapa a 12-a a Ligii 1 luni, 25 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu FC Botoşani. Echipa de pe litoral a acumulat până acum 14 puncte, având patru victorii, două egaluri şi cinci eşecuri, în vreme ce, cu 20 de puncte. FC Botoşani stă mai bine în ierarhie.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, este de părere că echipa sa va avea un meci greu, dar pe care îl poate încheia neînvinsă. „E o deplasare grea, din toate punctele de vedere. Jucăm contra unei echipe agresive, foarte bune, în special acasă. A avut un parcurs extraordinar până acum, o respectăm foarte mult, dar suntem încrezători şi abordăm meciul fără frică. FC Botoşani e sus în clasament pe merit şi trece printr-un moment bun, dar nimic nu e imposibil. Între noi şi ei au ieşit mereu meciuri frumoase. Partida e deschisă oricărui rezultat. Ne dorim să facem un meci bun şi să câştigăm. Antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache, un fost mijlocaş, e foarte echilibrat şi a adus această calitate şi în jocul echipei sale“, a spus Hagi.
 
„Ne-am propus să nu pierdem la Botoşani, contra unei echipe bune, de play-off. Trebuie să fim concentraţi şi să ne facem jocul. Victoria cu Juventus Bucureşti ne-a dat moral pentru confruntarea de luni“, a spus şi fundaşul Răzvan Horj. „Mentalitatea noastră e să luăm fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm. FC Botoşani nu e mai slabă după plecarea lui Golofca, are un start bun de campionat şi o tratam că atare“, a precizat mijlocaşul Doru Dumitrescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii