Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a bătut cea mai tare echipă din Armenia

ro

13 Feb, 2013 22:55 1661 Marime text
viitorul.jpgEchipa de Liga 1 FC Viitorul Constanța a câștigat primul meci amical din al doilea stagiu de pregătire din Antalya, disputat ieri, la baza sportivă Arcadia din Belek, contra formației FC Shirak (liderul primei ligi a Armeniei și deținătoarea Cupei). Scorul a fost 2-1 (1-0), golurile Viitorului purtând semnătura lui Dică (min. 29) și Puțanu (min. 89), formația armeană marcând prin internaționalul senegalez Ly Yoro Lamine, în minutul 57.

Formația de start a Viitorului a fost: Buzbuchi - Larie, Puțanu, Toșca - Dică, Benzar, Vaștag, Chițu - Alibec, Albu, Cârstocea. Au mai jucat: Șerban - Bălașa, Țâru, Târnovan, Lazăr, Nikolov, Tănase, Rusu, Gavra, Mitriță și Cristocea.

Constănțenii au controlat cu autoritate prima repriză, ratând, în afara golului, mai multe ocazii importante: Albu (min. 19 - a reluat alături din centrul careului, la centrarea perfectă a lui Chițu), Chițu (min. 23 - a tras la poartă din careu, dar portarul a respins) și Cârstocea (min. 41 - șut de la 30 de metri, scos în corner de sub transverală de goal-keeper-ul Harutyunyan). Viitorul a deschis scorul în minutul 29, când Dică a transformat o lovitură liberă de la marginea careului.

FC Shirak a restabilit egalitatea în minutul 57, când jucătorul de culoare a înscris cu un șut de la 17 m. Constănțenii nu au cedat în fața acestui moment greu, menținându-se în atac în căutarea golului victoriei. Inevitabilul s-a produs în minutul 88, când Viitorul a beneficiat de un corner (Benzar a executat o lovitură liberă, iar portarul a respins în ultimul moment în afara terenului). Lovitura de la colț a fost executată în careu de Cristocea, iar Puțanu a stabilit scorul de 2-1 cu o lovitură de cap.

Viitorul va susține următoarea partidă de verificare mâine, cu echipa bulgară de primă ligă FK Montana.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii