Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două goluri Alexandru Muscă Farul a învins cu 4-1 Ludogoreţ, într-un amical

ro

05 Feb, 2015 00:00 4068 Marime text
Juniorii republicani A de la FC Farul (născuţi în anii 1996 şi 1997) au învins grupa 1998 a clubului bulgar Ludogoreţ, într-un amical care s-a disputat în ţara vecină, la Nisipurile de Aur. Scorul a fost 4-1, Farul punctând prin Alexandru Muscă (de două ori), Ionuţ Gheorghe şi Gavrilă. Aflat în pregătire cu echipa mare a Farului, Muscă a făcut deplasarea pentru acest meci, după care a revenit în cantonamentul „marinarilor“ din Mamaia.

Într-o altă confruntare de verificare, juniorii C (născuţi în anul 2000) de la Şcoala de Fotbal Farul 2010 au cedat cu 1-7 în faţa formaţiei 1999 a lui Ludogoreţ (campioană naţională). Ieri, aceiaşi republicani A de la Farul au trecut cu 4-3 de Axiopolis Cernavodă, vicelidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului. Pentru Farul au marcat Erdal Ali, Alexandru Talaşman, Wallid Abelatif şi Ionuţ Gheorghe. Sâmbătă, constănţenii se deplasează la baza Academiei „Hagi“ pentru un amical cu grupa 1998 a Academiei. 

 Auraş Braşoveanu - „Giani Nedelcu este bine“

Ieri, FC Farul a bifat a doua zi de cantonament, efectuând două antrenamente, primul pe plaja de la Mamaia, al doilea, pe terenul CFR din Constanţa. De astăzi, va intra în cantonament şi atacantul Alexandru Grigoraş, care a trebuit să-şi rezolve unele probleme personale. De asemenea, aseară a ajuns la Constanţa şi un alt atacant, golgheterul echipei, Marco Enciu. În privinţa fundaşului stânga Robert Szalkai, preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu, a spus că situaţia sa se va stabili luni. Braşoveanu a oferit amănunte şi despre Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al Farului, care a suferit o intervenţie chirurgicală în Germania. „A fost operat la piciorul stâng, iar acum este bine. Îi urăm lui Giani sănătate şi îl aşteptăm cât mai repede lângă echipă“, a spus Braşoveanu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii