Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, aproape de victorie pe terenul lui RC Bârlad (galerie foto)

ro

14 Aug, 2014 00:00 1803 Marime text
Divizionara secundă de rugby CS Năvodari a pierdut cu 11-16 (6-5) partida de ieri, jucată în deplasare cu RC Bârlad, în etapa a noua a Diviziei Naţionale. A fost un meci restanţă, derby de clasament, între locul 2 (RC Bârlad) şi locul 3 (CS Năvodari) în clasament. Oaspeţii au obţinut punctul bonus defensiv, însă au fost aproape de victorie, după ce au condus la pauză şi s-au aflat în avantaj o bună bucată din partea secundă. Pentru CS Năvodari au punctat Marian Pârvu (eseu) şi Alexandru Trandafir (două lovituri de pedeapsă).

„A fost o partidă grea, dar pe care o puteam câştiga. Am condus 60 de minute. În jocul nostru s-au cunoscut însă urmele deplasării lungi din etapa trecută, de la Arad, de unde ne-am întors abia duminică, la ora 5.00. Nu am reuşit să ne recuperăm bine. În plus, la Bârlad ne-au lipsit patru oameni de bază (printre care Bejan, Comănici şi unul dintre gemenii Prodan)“, a declarat Cornel Suciu, antrenor la CS Năvodari, alături de Cristian Husea şi Virgil Năstase.

În clasament, formaţia năvodăreană se menţine pe locul 3, cu 29 de puncte, iar în etapa viitoare, va juca pe teren propriu cu RCM Galaţi (ultima clasată, cu şapte puncte), meciul fiind programat sâmbătă, 16 august, de la ora 10.00.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii