Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a urcat pe podium la etapa de la Medgidia a Cupei Mării Negre la ciclism

ro

26 Sep, 2017 17:34 2880 Marime text
La Medgidia, a avut loc o nouă etapă a concursului de ciclism pentru copii Cupa Mării Negre. Aproximativ 100 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani s-au aliniat la start şi s-au întrecut în limitele categoriilor în care au fost înscrişi. 
 
„A fost un concurs foarte reușit. Sunt sigur că vom putea reînvia la Medgidia spiritul Delmei, fosta mare echipă de ciclism. Am văzut foarte mulți copii cu mult potențial. Până la finele anului, va trebui să putem la punct secția de ciclism de la CSM Medgidia", a declarat Victor Bănescu, preşedintele Clubul Județean de Ciclism „Bilal 2000” Constanța.
 
Pentru categoria 5-7 ani, fete, primul loc a revenit Ioanei Anamaria Pătrașcu, Erika Tudor și-a adjudecat locul II, iar Paula Leu a obținut locul III.

La categoria 5-7 ani, băieți, locul I a fost câștigat de Ștefan Alexandru Leu, pe locul secund a urcat Raul Alexander Payne, iar locul al treilea a ajuns la Ștefan George Clinciu.

Următoarea categorie de vârstă, 8-10 ani, fete, a fost câștigată de Amalia Cristina Pătrașcu, locul II a fost înmânat Mariei Raluca Georgescu, iar locul III a revenit Cristinei Di Ponto.

Pentru băieți, categoria 8-10 ani, premiul întâi a fost adjudecat de Rareș Iacob, premiul II a revenit lui Matei Butuc, iar cel de-al treilea premiu a fost câștigat de Mihai Brînză.

La categoria 11-13 ani, fete, Sabina Petrescu a obținut primul loc, Amalia Cristina Pătrașcu a urcat pe locul II și Ariana Maria Rizea a câstigat locul III.

Băieții la categoria 11-13 ani au obținut premiile după cum urmează: Matei Ion și-a adjudecat locul I, Alexandru Iancu a ocupat locul II, iar Octavian Dumitrescu a primit locul III.

Ultima categorie de vârstă, 14-16 ani, fete, a fost câștigată de Maria Stancu, locul secund a revenit Amaliei Cristina Pătrașcu, iar Sabina Petrescu și-a adjudecat cel de-al treilea loc în competiție.

Pentru grupa de băieți, categoria 14-16 ani, premiile au fost împărțite între Alexandru Paris, locul I, Radu Drăgoiu, locul II și Alex Iacob, locul III.

Sursa foto: Facebook (Dobrogea pe bicicletă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii