Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Moroșanu a „zguduit” orașul Chicago. Ce spune „Moartea din Carpați” despre ce s-a întâmplat în această dimineață

ro

25 Feb, 2017 08:51 5918 Marime text

Cătălin Moroșanu a izbutit, în această dimineață, o victorie spectaculoasă în Statele Unite ale Americii, la Chicago, într-o gală în care luptătorul român a debutat în circuitul Glory. ​„Moartea din Carpați”, așa cum i se mai spune și lui Cătălin Moroșanu, l-a întâlnit pe americanul Maurice  Green, care cântăreşte 123 de kilograme și are o înălțime de 2 metri şi 5 centimetri.

Cu toată statura impozantă a adversarului, Cătălin Moroșanu a pășit foarte determinat pe ring și i-a făcut față adversarului în prima rundă, care a fost una foarte echilibrată.
În cel de-al doilea act al confruntării, Cătălin Moroșanu și-a pus în valoare loviturile sale și l-a lovit pe Maurice Green cu un croșeu upercutat direct în față. Românul a pus atâta forță în lovitură, încât a căzzut și el la pământ, dar s-a ridicat imediat, în timp ce americanul era amețit. A fost numărat și Cătălin Moroșanu a fost declarat câștigător, în uralele celor câteva mii de suporteri români aflați în sală. 

„Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pt mine! Chicago este un nou început și vă spun cu toată inima că e prima dată când am plâns de bucurie! Românii din America au cântat imnul României alături de mine! O atmosferă incredibilă și m-am simțit ca acasă într-o țară străină! Sper să câștig cât mai multe meciuri și să aduc ONOARE patriei mele! Vă iubesc!”, a postat Cătălin Moroșanu pe pagina personală de Facebook, după victoria din această dimineață. 


Sursa foto: Facebook Cătălin Moroșanu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii