Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi se pot achiziţiona de mâine

ro

26 Sep, 2017 11:14 2081 Marime text
Stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - CSM Poli Bucureşti, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 1, ediţia 2017/2018. 

Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona începând de miercuri, 27 septembrie, de la ora 10.00, având următoarele preţuri: 30 lei la Tribuna I, 20 lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a.

Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare.

O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. 

În ziua disputarii meciului, la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.00.

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu).

Autocarul va pleca sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii