Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul Ionel Nae a întrerupt partida în minutul 41 Fotbalistul Marian Lupu a chemat poliţia şi jandarmii la meciul de la Eforie

ro

12 May, 2014 00:00 2974 Marime text
Meciul de fotbal Farul Tuzla - Oil Terminal 2013 Constanţa, găzduit, ieri, de stadionul din Eforie Sud, nu a durat decât 41 de minute, fiind oprit definitiv în acel moment de arbitrul Ionel Nae, care a declarat că a fost lovit de un jucător al echipei oaspete, Marian Tudorel Lupu. Lucrurile nu s-au oprit însă aici, la teren venind apoi reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Jandarmeriei, solicitaţi de Marian Lupu. În momentul în care partida a fost oprită, scorul era 1-0 pentru Farul Tuzla. „În minutul 39, gazdele au deschis scorul, înscriind direct din corner. Oil Terminal 2013 a acuzat că nu a fost gol, însă mingea a intrat în poartă jumătate de metru, astfel că am validat reuşita. La două minute după aceea, după ce jocul s-a reluat de la centrul terenului, oaspeţii erau în atac, iar eu am fluierat ofsaid. Portarul de la Oil Terminal 2013 a contestat această decizie, adresând cuvinte injurioase brigăzii de arbitri, motiv pentru care l-am eliminat. Fotbaliştii echipei oaspete au zis atunci că se retrag de pe teren, iar unul dintre ei, Marian Tudorel Lupu, a protestat pentru eliminarea portarului.

I-am arătat cartonaşul galben şi, cum mai avea un avertisment, l-am eliminat şi pe el. În acel moment, m-a lovit cu talpa în piciorul drept, aproape de şold. După ce m-a lovit şi a avut un comportament violent, eu m-am dus spre el să-l întreb de ce a reacţionat aşa, însă el a luat-o la fugă, spre şoseaua principală. Am plecat la cabine, unde doctorul mi-a dat cu Rivanol pe zona lovită, după care, pe când ne pregăteam să plecăm de la arenă, ne-am pomenit cu Poliţia şi cu jandarmii, care fuseseră solicitaţi de Marian Lupu, acesta afirmând că a fost lovit de un fotbalist de la Farul Tuzla (ceea ce nu s-a întâmplat), dar a zis ceva şi de mine, ceva de genul că m-aş fi dus spre el să-l lovesc, ceea ce iar nu e adevărat“, a declarat arbitrul Ionel Nae, care a fost solicitat să dea declaraţie în urma reclamaţiilor jucătorului. Pe de altă parte, arbitrul a spus că a făcut plângere împotriva lui Marian Lupu şi că astăzi „merg să-mi scot şi certificat medico-legal“. „Absolut nimeni de la echipa oaspete nu a fost lovit astăzi (n.r. ieri) la meci“, a spus şi Ion Florea, reprezentantul clubului Farul Tuzla. Am vrut să aflăm şi punctul de vedere al fotbalistului Marian Lupu, însă ieri nu l-am putut contacta.  

Rezultatele din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a IV-a

În Liga a IV-a, meciurile etapei a şasea a play-off-ului s-au încheiat cu rezultatele: Axiopolis Cernavodă - Portul Constanţa 2-0, CS Mihail Kogălniceanu - CFR Constanţa 1-4, CSO Ovidiu - CS Agigea 0-4, Gloria Băneasa - Sparta Techirghiol 4-1, Perla Murfatlar - Unirea Topraisar 0-4 şi Ştiinţa Poarta Albă - CS Eforie 1-4. În play-out s-a jucat etapa a cincea, scorurile fiind: Voinţa Valu lui Traian - Vulturii Cazino Constanţa 3-1, Progresul Medgidia - Litoral Corbu 3-2, Recolta Nicolae Bălcescu - Aurora 23 August 9-1 şi Carsium Hârşova - AS Cogealac 3-1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii