Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Muscă nu merge cu Farul la Predeal „Marinarii“ au renunţat la atacantul Adrian Răduca

ro

07 Aug, 2014 00:00 3572 Marime text


Antrenorii FC Farul, Marian Pană, Ion Barbu şi Gică Mina, au definitivat, ieri, lotul de jucători care va participa la cantonamentul montan de la Predeal. Stagiul se va desfăşura de astăzi şi până sâmbătă, 16 august. „Marinarii“ pleacă din Constanţa, în această dimineaţă, la ora 9.00, iar din lot fac parte 21 de fotbalişti: Vl. Neagu, L. Marin - portari; Băjan, Cl. Popa, D. Ciobanu, Miulescu, Straton, Buzea, Szalkai, Dumitru - fundaşi; Scărlătescu, Bardu, Cârstoiu, Ochia, R. Neagoe, D. Stan, V. Ion, Caciandone, Moroşanu - mijlocaşi; Pâslaru şi Igiroşanu - atacanţi.
Din lotul din ultimele zile, Marian Pană a mai renunţat la doi jucători, atacantul Adrian Răduca (primul transfer al echipei) şi mijlocaşul Roberto Dumitru. În schimb, a mai venit (de la Gloria Buzău) un fundaş stânga, Bogdan Gabriel Dumitru, care e din Brăila şi care va împlini 22 de ani peste 20 de zile. „Răduca nu s-a încadrat în ideea de joc a Farului. Eu am nevoie de alţi atacanţi. Ne mai trebuie doi jucători pe acest post. Vrem să mai aducem şi un fundaş central, aceasta fiind o nevoie stringentă. Tinerii Muscă şi Beşleagă rămân la juniori în perioada stagiului montan, după care vor reintra în programul echipei mari. În ce-l priveşte pe portarul Chiş, un fotbalist care mi-a plăcut, nu-l putem lua la Predeal din cauza numărului limitat de locuri, urmând să revină la echipă când ne întoarcem“, a declarat Marian Pană.
La Predeal, Farul ar putea disputa şi două jocuri de verificare, însă doar pe finalul perioadei de cantonament, întrucât primele cinci - şase zile principalul „marinarilor“ vrea să le dedice exclusiv pregătirii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii