Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A învins şi la Teliu Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, se menţine lider la clasa H3 de la viteză în coastă

ro

13 Aug, 2014 00:00 1846 Marime text
Pilotul Emil Ghinea, din Mangalia, se menţine lider în clasamentul clasei H3 de la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi după etapa a cincea, desfăşurată la Teliu, în judeţul Braşov. Campion naţional en-titre al clasei, Ghinea conduce un bolid Renault Clio RS V6 Trophy (unicat în România), iar la Teliu a realizat a doua victorie a sezonului, după cea din runda trecută, de la Sinaia.

„Totul a mers perfect, inclusiv maşina, neavând nici probleme tehnice. A fost un succes pe care l-am obţinut fără a forţa“, a declarat campionul, care a adăugat cele 23 de puncte strânse în urma victoriei de la Teliu la cele 62 agonisite până acum, fiind lider detaşat.

Până la finalul sezonului, mai sunt de disputat trei etape: Straja (Alba) - 30-31 august, Câmpulung Muscel (Argeş) - 21-22 septembrie şi Râşnov (Braşov) - 11-12 octombrie. Susţinut, pe lângă unii prieteni apropiaţi de-ai săi, care au firme, şi de Primăria Mangalia, şi de Consiliul Local Mangalia, Emil Ghinea va participa la toate aceste trei curse, iar calculele arată că o victorie şi un loc pe podium îi vor asigura un nou titlu de campion. Pilotul din Mangalia va concura pentru prima dată la întrecerea de la Straja şi ţine mult să se impună şi aici.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii