Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porţilor Deschise pentru toţi copiii angajaţilor de la Rompetrol (galerie foto)

ro

31 May, 2014 00:00 2499 Marime text
Așa cum obişnuieşte în fiecare an cu prilejul aniversării Zilei Internaționale a Copilului, Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG Internaţional, a organizat mai multe momente distractive şi activităţi interactive în cadrul evenimentului denumit „Ziua Porţilor Deschise pentru copiii angajaţilor“.

Două sute de copii, cu vârste cuprinse între un an şi 22 de ani, au fost invitaţi pe Platforma Petromidia, unde au avut parte de surprize şi multe cadouri. Astfel, părinții, care sunt angajaţii platformei Petromidia, au avut ocazia să le arate copiilor locul unde muncesc. 

„Dorinţa noastră a fost de a oferi copiilor momente distractive. În acest sens, le-am pregătit mai multe activităţi interactive, un program de animaţie, jocuri, ateliere de creaţie“, a declarat Felicia Andrei, director QHSE (Calitate, Sănătate, Siguranță și Mediu) în cadrul Rompetrol Rafinare.      

Cei mici au avut parte de un spectacol interactiv cu piraţi haioşi, prezentat de trupa „Sufleţel“. Copiii au urcat pe scenă, unde au participat la concursuri şi jocuri captivante. Îndrumaţi de profesoarele de design de la Arteon Studio, Oana Cucoveanu şi Lia Opriş, sărbătoriţii zilei au pictat măşti decorative veneţiene. Ulterior, cei mai mari au făcut un tur al rafinăriei, pentru a vedea locul unde muncesc părinţii lor. De asemenea, toţi copiii au primit cadouri, iar părinților li s-au acordat, ca în fiecare an, prime pentru ziua de 1 Iunie.  

KMG International (Rompetrol) are un impact economic și social semnificativ în județul Constanța și aproximativ 2.000 de angajați pe platforma Petromidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii