Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milena "Moinescu este norocos"

ro

10 Apr, 2008 00:00 1036 Marime text
1207771288.jpg

Primarul orasului Medgidia, Dumitru Moinescu, este, potrivit numerologului Milena, un chip placut, cu priviri deschise, inzestrat de Cel de Sus.

Numerograma spune ca lui Moinescu-i va fi bine si toate-i vor merge din plin cand va sti sa aline, sa aduca senin in suflete, pe chipuri, in inimi ce clocoteau venin. Puterea de a inventa ce i-a fost data si darul de-a crea imagini de le va folosi in orice va dori sa faca, lesne va reusi. Necajeste-l sau spune-i o gluma buna, in oricare dintre situatii, reactia sa va fi: furtuna, rasete ori, dupa caz, bubuituri. Orice s-ar intampla, se va exterioriza. Oricand va putea lesne sa se apropie, sa comunice, sa intarate pe cine va dori si te va face a te simti dupa cum va dori: bine, destept ori prost, ingramadit. Daca ceva s-a intamplat si si-a dorit sa poata face si altceva, visul s-a implinit. Pune-l locului sa stea si, dupa cinci minute, va bate in nestire darabana, apoi va batai, pe rand, intai piciorul stang, apoi cel drept... Sta singur doar de e nevoie. Daca are ceva de spus, spune; daca simte ca trebuie ceva sa faca, face; de vrea sa rada, rade; sau va tuna si fulgera, de asta va simti. Nu se ascunde. Privelistea, cand te asculta, este... De esti femeie, te lasa muta, barbat de esti, pleci, te rusinezi ca nu-l poti egala. Ochii se maresc, ies parca din orbite, se rostogolesc, urechile ciulite prind orice miscare, cuvant ori nuanta, a fotografiat tot, a inregistrat, invata si nu uita. Peste un an, daca l-ai intrebat ce-a invatat acum un an, va repeta povata cu povata din lectia de viata la care-a asistat... Creativ fiind si indaratnic, trebuie sa-si exprime neaparat talentu-i, darul de-a modela, de a crea, de a inventa.

Cifra zilei de nastere - 25

Perfectionist, animatorul 3 poate fi rece si rezervat adeseori, caci ziua de nastere l-a influentat si i-a dat dorul libertatii, ambitia de-a face doar ce vrea sau ce crede ca ales-a singur. Deciziile importante le va lua cu mare incetineala, numai dupa ce va evalua riscuri, beneficii... Treaba grea. De la linistea desavarsita la cea mai apriga furtuna, nu e decat un pas. Asa ca nu va bucurati cand il gasiti calm sau, in discutie, brusc, ochii de sticla par, fata-i se impietreste, vocea-i de o raceala si un calm exagerat... e jale: te pocneste de nu te mai ridici. Apoi nu pierde ocazia si izbucneste, caci 3 e din destin, nu poate altfel... Are o intuitie aproape infricosatoare si, daca vei avea vreodata de pastrat un secret, sa stii ca este mut: e stanca. Cu Medgidia - vibratie 7 - e mai complicat. Locuitorii sunt destul de insingurati, ciudati, ciufuti si mai ales incapatanati. Se inchid si, daca au plecat de langa cineva, cu greu se vor intoarce. Ar trebui sa simta ca sunt iubiti doar ei, ca totul este pentru localitate si pentru fiecare in parte. Nu vor accepta ca iubirea unui primar sa o imparta cu altcineva. Sunt oameni cu ganduri curate catre Dumnezeu, ce tin post si se roaga. Atunci, Moinescu va sti sa aleaga pentru ei doar cei mai bun.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii