Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată de ce RAJA opreşte apa O conductă foarte mare va fi înlocuită (galerie foto)

ro

20 Mar, 2014 00:00 1764 Marime text
Abonaţii din municipiul Constanţa care locuiesc în perimetrul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea - Luntrașului - Răsuri -Trandafirului - b-dul Alexandru Lăpușneanu - Farului - b-dul Tomis - Soveja, vor rămâne fără apă azi, 20 martie, până la ora 21.00.

„Societatea RAJA SA va executa mai multe lucrări în cadrul Programului Operaţional Sectorial de Mediu. Cea mai complexă lucrare este cea de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Aici a fost înlocuită conductă veche de 50 de ani. Conducta înlocuită are o lungime de un kilometru şi jumătate şi face parte dim magistrală care alimentează partea centrală a Constanţei”, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa. Lucrările au început încă de săptămâna trecută, când au fost montate vanele şi conducta. „Vom opri apa pentru a realiza racordarea conductei noi la sistemul centralizat de alimentare cu apă. Se va lucra la şase puncte, adică se vor realiza şase by-pass-uri”, a mai explicat reprezentantul RAJA SA Constanţa.

Lucrare executată prin Programului Operațional Sectorial de Mediu

SC RAJA SA continuă lucrările de reabilitare și racordare rețele noi la sistemul centralizat de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu. Joi, 20 martie, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în Constanţa, în intervalul orar 01.00 – 21.00. Vor fi afectaţi consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Barbu Ștefănescu Delavrancea – Luntrașului – Răsuri –Trandafirului – b-dul Alexandru Lăpușneanu – Farului – b-dul Tomis – Soveja. Abonații alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 53, 54, 55, 56, 57, 100, 101, 115, 124 și 177. Societatea îşi cere scuze faţă de constănțenii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigură că va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Abonații afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii