Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Republicii Tunisiene în România, Boutheina Labidi, vizită la CCINA Constanţa

ro

03 Nov, 2016 14:27 2495 Marime text
Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a primit, astăzi, vizita de curtoazie a Boutheina Labidi, Ambasador al Republicii Tunisiene în România şi a Hasna Tizaoui, Secretar 1 în cadrul Ambasadei. Scopul acestei vizite a fost acela de a identifica oportunităţi de afaceri bilaterale între cele două tări.
 
Secţia comercială a Ambasadei Tunisiene la Bucureşti sprijină companiile din Tunisia în găsirea de parteneri de afaceri români, dar  şi pe cele care vor să investească şi să dezvolte activităţi în România, iar de aceea, reprezentanţii ambasadei s-au interesat, în mod deosebit, de activitatea pe care o desfăşoară CCINAConstanţa, dorind, însă, să se familiarizeze şi cu activitatea desfăşurată de Portul Constanţa, cu oportunitatile si facilitatile oferite de port.


 
Ion Dănuţ Jugănaru a avut plăcerea de a prezenta activitatea  CCINA Constanţa, dar şi cea a Portului Constanţa, atât ca port maritim, cât şi ca port fluvial, cu toate facilităţile pe care acesta le oferă, afirmând că, o preocupare importantă a CCINA Constanţa este atragerea de investitori străini, în judeţ.


 
Conducerea CCINA Constanţa crede în dezvoltarea accentuată, pe viitor, a Portului Constanţa, având în vedere poziţia sa strategică. De asemenea, domnul Director General a amintit de turismul de litoral şi de dezvoltarea acestuia în ultimii ani, domeniu de care ES Ambasador s-a arătat deosebit de interesată. Au fost amintite şi alte domenii de activitate, foarte importante pentru judeţ cum ar fi: agricultura, industria energetică, industria alimentară, producţia de textile, mobilă, dar şi cea de materiale de construcţii.
 
Domnul Director General Jugănaru a lansat invitaţia doamnei Ambasador Labidi, ca, în cursul anului 2017, să se organizeze o întâlnire de afaceri cu firme tunisiene care să vină la Constanţa, iar  tur-operatorii tunisieni să participe la Târgul de Turism Vacanţa Constanţa.
CCINA Constanţa se va implica profund şi va acorda tot sprijinul Ambasadei Tunisiene la Bucureşti, pentru identificarea de oportunitati de afaceri între firme tunisiene şi parteneri comerciali constănţeni ai acestora, precum şi în  atragerea de investitori străini în judeţul Constanţa şi pentru organizarea comună a unor întâlniri bilaterale între firme.
 
Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii şi disponibilităţii pentru o colaborare eficientă, pe viitor.


Sursa foto: CCINA Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii