Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 39

ro

15 Oct, 2015 00:00 1368 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2143 din data de 4 decembrie 2007:

Subvenţionăm chiriile mahărilor din ANL

În timp ce impozitele pe clădiri şi terenuri s-au majorat de la an la an, chiriile percepute de stat pentru locuinţele ANL au rămas la nivelul anului 1999 * Pentru închirierea unei locuinţe ANL se plăteşte lunar, în medie, „fabuloasă“ suma de 60 de lei. Constanţa este cunoscută că fiind unul dintre cele mai scumpe oraşe din România, din punct de vedere al nivelului de trai, cu impozite şi taxe ce depăşesc media pe ţară.

Citeşte mai departe!

Doar cu popii

Folosiţi ca masă de manevră de către Teodosie, înaltul ierarh sigur se va lepăda de ei, mai ales că, prin această inovaţie a PF Daniel, mulţi dintre mireni nu vor mai ajuta prea mult arhiepiscopia nici din punct de vedere material şi financiar. La sfârşitul lunii noiembrie anul acesta, în şedinţa Sfântului Sinod, Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a venit cu o propunere şoc.

Citeşte mai departe!

Dosarul coruptilor din Primarie revine la Curtea de Apel

Curtea Constituţională (CC) a trimis înapoi la Curtea de Apel dosarul celor nouă angajaţi din Primăria Constanţa, acuzaţi de infracţiuni de corupţie. CC a respins excepţia de neconstituţionalitate privind transformarea PNA în DNA, invocată de unul dintre apărătorii inculpaţilor. De mai mult de o lună, dosarul se plimbă între Curtea de Apel şi Curtea Constituţională, tocmai din cauza excepţiei cu pricina. Inspectorii Edy Petrescu, Lucian Mata şi Liliana Cazacu au fost învinuiţi de luare de mită. Potrivit anchetatorilor, anul trecut, în luna mai, aceştia i-au pretins o sumă considerabilă administratorului unei firme

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii