Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD caută soluţii electorale pentru Poarta Albă şi Ovidiu Foşti membri PPDD, candidaţi social-democraţi în 2016

ro

19 Feb, 2016 00:00 3424 Marime text
Biroul Judeţean al PSD a discutat, ieri, chestiuni organizatorice. Chiar dacă toată lumea se aştepta să se ia în discuţie şi o propunere fermă pentru desemnarea celui care va prelua funcţia de viceprimar, rămasă vacantă ca urmare a încetării mandatului lui Gabi Stan, acest lucru nu s-a întâmplat. Discuţii pe acest subiect au avut loc în cercuri restrânse, dar neoficiale, unele surse indicându-l pe Mircea Dobre ca viitor viceprimar. Dobre nu a primit însă nicio propunere concretă, şi nici primarul interimar, Decebal Făgădău, nu s-a pronunţat pe acest subiect. Cert este că, până în acest moment, consilierul local George Vişan ar fi declinat propunerea, activitatea profesională nu-i permite să rişte pentru un mandat de doar trei luni, iar Valentin Pârvulescu nu este un personaj acceptat de toate taberele din PSD.
 
În cadrul întâlnirii social-democraţilor, s-a discutat despre găsirea unor soluţii electorale pentru câteva localităţi în care PSD nu ţinteşte la sigur postul de primar. Printre aceste localităţi se află şi comuna Poarta Albă, dar, surpriză, şi oraşul Ovidiu, unde Leonard Ciocovianu, preşedintele interimar al PSD, nu pare să fie varianta sigură, câştigătoare.
 
În altă ordine de idei, social-democraţii sunt presaţi de recuperarea cotizaţiilor restante, surse din partid apreciind că aceasta este una dintre problemele serioase cu care se confruntă filiala judeţeană a PSD. Alături de mulţi membri de rând, chiar şi PSD-işti cu funcţii sau demnităţi au uitat să-şi mai plătească cotizaţia. Printre ei, chiar şi parlamentari.
 
Totodată, social-democraţii şi-au completat plutonul de candidaţi şi cu foşti membri PPDD. Astfel, candidatul PSD pentru Corbu este actorul Stelică Murariu, la Mihai Viteazu - Dorin Solomon, la Seimeni - Mitică Şerban, iar la Albeşti, Dumitru Cărăuleanu. Pentru desemnarea candidatului la primăriile Cernavodă, Techirghiol şi Negru Vodă se aşteaptă rezultatele cercetărilor sociologice.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii