Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Progresiştii constănţeni, sponsorii Şcolii de vară pentru juniori Costineşti, tabăra de vară a UNPR

ro

20 Aug, 2015 00:00 2830 Marime text
Obiectivele şi ambiţiile progresiştilor sunt mari, iar asta se poate constata cu uşurinţă din ieşirile şi iniţiativele politice tot mai frecvente ale preşedintelui UNPR, Gabriel Oprea. Pentru a le îndeplini însă, au nevoie de dezvoltarea filialelor, de disciplină şi, nu în ultimul rând, de membri energici, de tineri „nepătaţi“ şi bine instruiţi.

Şi cum sezonul estival este perfect pentru a îmbina utilul cu plăcutul, partidele politice nu ezită să-şi răsplătească juniorii cu sejururi mai lungi sau mai scurte pe litoral, totul sub „sigla“ Şcolii de vară. Este şi cazul UNPR-ului, care, în perioada 27-30 august, va aduce la Costineşti peste 600 de tineri. „La iniţiativa Organizaţiei Judeţene UNPR Constanţa, la finele lunii, la Costineşti, vom organiza Şcoala de vară. Aşteptăm participarea a 600-700 de tineri din întreaga ţară, precum şi prezenţa a 60 de lideri din conducerea partidului. Din lista invitaţilor de seamă nu vor lipsi - de fapt, au şi confirmat prezenţa -, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi secretarul general, Neculai Onţanu“, ne-a declarat copreşedintele UNPR Constanţa Gheorghe Slabu.
 
De altfel, aseară a avut loc o întrunire a membrilor Biroului Politic Judeţean UNPR Constanţa, în cadrul căreia s-a discutat despre organizarea evenimentului, dar şi despre costurile pe care aceasta le presupune. Şi pentru că iniţiativa a aparţinut progresiştilor constănţeni, cheltuielile pentru cazarea şi masa liderilor şi a altor invitaţi vor fi suportate de filiala de la malul mării. „Va fi o acţiune deosebită, ne-am dorit-o şi este firesc să plătim. Deja mai mulţi colegi au făcut diverse donaţii în acest sens şi s-au oferit să ne ajute, să se implice“, a confirmat copreşedintele UNPR Constanţa Gheorghe Slabu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii