Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puştiul care l-a invitat pe Hagi la ziua sa de naştere. Nu l-au uitat! Andrei Teodorescu a primit cadouri de la FC Viitorul şi Gică Hagi (galerie foto)

ro

18 Jan, 2018 00:00 18733 Marime text
Andrei Teodorescu, puştiul din Medgidia devenit celebru după ce, la o conferinţă de presă de anul trecut a FC Viitorul, l-a invitat pe Gică Hagi la ziua de naştere, nu a fost uitat de campioana României, iar ieri a primit cadouri cu ocazia împlinirii, astăzi, a vârstei de opt ani!

În octombrie 2017, la conferinţa de presă a meciului FC Viitorul - CFR Cluj 1-0, un băieţel de şapte ani, Andrei Teodorescu, fan înfocat al echipei constănţene, a avut un scurt dialog cu managerul tehnic al FC Viitorul Gică Hagi, invitându-l pe „Rege“ la ziua sa de naştere!
Momentul a fost de neuitat. Puştiul intrase cu mama sa în sala de conferinţe, pentru câteva poze, iar când a venit Hagi, Andrei şi-a făcut curaj şi i-a adresat invitaţia ca, pe 18 ianuarie 2018, când va împlini opt ani, să vină la Medgidia, la ziua sa. Hagi a spus că atunci va fi în străinătate, în cantonament cu Viitorul, dar i-a întors invitaţia puştiului, adică să vină el alături de echipă.
 
Băieţelul, care face şi fotbal, la CS Medgidia (antrenor, Aurelian Despa), nu a putut ajunge însă în cantonamentul din Antalya, dar tot a avut parte de o mare bucurie la împlinirea vârstei de opt ani. Ieri, Constantin Stamate, vicepreşedinte al FC Viitorul, a fost acasă la familia Teodorescu, ducându-i lui Andrei cadouri din partea clubului şi a lui Gică Hagi, constând în materiale promoţionale cu însemnele FC Viitorul şi o minge, toate cu semnătura lui Gică Hagi. „Andrei s-a bucurat foarte mult că cei de la FC Viitorul nu l-au uitat“, a spus mama puştiului, Loredana Teodorescu.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Povestea lui Andrei Teodorescu, puştiul care l-a invitat pe Hagi la ziua sa de naştere!Emoţionant! Titlul FC Viitorul, udat cu lacrimi de copil (galerie foto)

Moment inedit la conferința de presă Un băiețel l-a invitat pe Hagi la ziua sa de naștere! Ce a răspuns „Regele“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Emil 22 Jan, 2018 09:15 Mai avem încă oameni de onoare
  • Zaharia 18 Jan, 2018 16:23 Un gest frumos cit o mie de cuvinte!!!DA