Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insula Ovidiu, transformată în „Laguna Albastră“ Actorul Cristopher Atkins vine la Mamaia, la ziua promotorului Eduard Irimia

ro

10 Jul, 2014 00:00 3056 Marime text
Staţiunea Mamaia va avea, în acest weekend, oaspeţi de seamă. Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, îşi va serba aici ziua de naştere, iar la eveniment, îl va avea invitat special pe actorul american Cristopher Atkins, devenit celebru pentru rolul principal din „Laguna Albastră“. Cu această ocazie, Atkins va fi prezent în premieră în România. Cu peste 60 de roluri în producţiile cinematografice de la Hollywood, dar şi vedeta unui reality show realizat de VH-1 acum câţiva ani, Atkins va ateriza vineri dimineaţă, la ora 10.00, pe aeroportul „Henri Coandă“, după care, două ore mai târziu, împreună cu promotorul Eduard Irimia, va susţine o conferinţă de presă la Trickshot Restaurant / Bowling, cel mai nou şi mai modern centru de entertainment din nordul capitalei, deschis în incinta Mall Promenada. Irimia, şeful promoţiei internaţionale de K-1, va anunţa un proiect important, care implică mai multe vedete de la Hollywood. Actorul american va lua apoi prânzul la restaurantul Rambla, Atkins fiind un fan al bucătăriei spaniole.

A jucat alături de Monica Bârlădeanu

„Aştept cu nerăbdare să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici. Mai mult decât atât, acum câţiva ani, am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bîrlădeanu. Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, Hagi şi Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele Superkombat, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard“, a afirmat vedeta de la Hollywood.

Asistă la prezentarea lui Cătălin Botezatu

Tot vineri, Irimia şi Atkins, inclus în Top 100 al actorilor din toate timpurile cu cea mai mare influenţă asupra tinerilor, vor pleca spre Constanţa, acolo unde sunt invitaţi la petrecerea Havana de la Hotel Iaki şi unde vor asista la prezentarea organizată de Cătălin Botezatu. „Atkins va fi cazat la hotelul lui Gică Hagi pe toată durata sejurului“, a precizat Irimia. „Sâmbătă, de la ora 12.00, vom pleca de la debarcader către Insula Ovidiu, acolo unde suntem invitaţi la prânz şi unde vom petrece în stil tradiţional românesc. În plus, Christopher a văzut pe Internet acest loc şi mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că vrea să refacă acolo o scenă din «Laguna Albastr㻓, a mai afirmat promotorul. La revenirea de pe insulă, ziua va continua la Puro Beach din Mamaia, cu o petrecere privată, pentru ca, de la ora 20.00, să aibă loc un dinner show privat în acelaşi spaţiu. Cristopher Atkins va pleca din România în cursul dimineţii de duminică.

Sursa foto: zimbio.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii