Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au încetat procesul penal faţă de Iulian Paraschiv, angajat al CNADNR, acuzat de abuz în serviciu

ro

15 Mar, 2017 00:00 2981 Marime text
Judecătorii Curţii de Apel Constanţa s-au pronunţat ieri în dosarul în care Iulian Paraschiv, angajat al Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, a fost achitat de Judecătoria Hârşova.
 
Ieri, judecătorii Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase, din Curtea de Apel Constanţa, au desfiinţat decizia Judecătoriei Hârşova şi, în rejudecare, au încetat procesul penal faţă de inculpatul Iulian Paraschiv.
 
Decizia a fost luată în baza art. 16, alin. 1 lit. h), Cod de procedură penală. Articolul 16 face referire la „cazurile care împiedică punerea în mişcare şi exercitarea acţiunii penale“, iar alin. 1, lit. h arată că „există o cauză de nepedepsire prevăzută de lege“. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Iniţial, Iulian Paraschiv a fost trimis în judecată alături de Angelica Tremurici, Elena Potirnache şi Steluţa Minerva Voicu, toţi angajaţi ai Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, suspectaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. Ulterior, faţă de Paraschiv cauza a fost disjunsă.
 
Cei mai sus precizaţi sunt acuzaţi că nu ar fi perceput taxa de trecere a mai multor maşini la podul de la Feteşti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii