Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corneliu Iacobov, supranumit „Împăratul Moldovei“, pus în libertate astăzi

ro

13 Dec, 2016 12:40 2707 Marime text
Corneliu Iacobov, supranumit „Împăratul Moldovei“, va fi pus astăzi în libertate. El este încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Corneliu Iacobov a fost condamnat, în anul 2012, la şapte ani de detenţie, pentru presupusa prejudiciere a rafinăriei Rafo Oneşti. 

Pe data de 6 decembrie, Judecătoria Medgidia a admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, Constanţa.



Instanţa a dispus eliberarea condiţionată a lui Corneliu Iacobov, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei aplicate prin sent. pen. nr. 585/2015 a Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, mandat nr 748/2012, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Decizia nu a fost definitivă, aceasta putând fi atacată în 3 zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat.

Conform Portalului instanţelor de judecată, decizia prin care Corneliu Iacobov a fost eliberat condiţionat nu a fost atacată de procurori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii