Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au marcat elevii Liceului „Lucian Blaga“ Ziua Internaţională a Mării Negre

ro

02 Nov, 2016 00:00 2549 Marime text
Elevii din şcolile constănţene au marcat luni, 31 octombrie, Ziua Internaţională a Mării Negre prin tot felul de activităţi specifice. Elevii clasei a IX-a B de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ din Constanţa, împreună cu profesorul de limba franceză Luiza Vlad, s-au implicat în proiecte cu tema „Le sauvetage de la Mer Noire c`est le sauvetage de nôtre vie”.
 
De asemenea, aproximativ 50 de elevi din clasele a VIII-a B şi a VIII-a D au creat machete cu tema „Marea Neagră, marea noastră!”, sub îndrumarea prof. de geografie Andreea Neamţu. Totodată, elevii clasei a XI-a C, sub îndrumarea prof. de geografie Mihaela Păun, au prezentat un portofoliu de articole cu tema „Extinderea suprafeţei de plajă pe litoralul românesc”.
 
Toţi elevii claselor V - VII, sub îndrumarea prof. de arte plastice Andreea Anăstăsoaie, s-au implicat în realizarea de planşe pentru expoziţia cu tema „Culorile mării“, pe holurile Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, încheind, astfel, prin creativitate şi inovaţie, sărbătoarea Mării Negre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii