Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Info SudEst Asemenea unui cuplu monden aflat în pragul divorțului, Ponta și Antonescu trebuie să treacă cel mai greu test de rezistență

ro

19 Sep, 2013 07:21 2027 Marime text
-La fel ca într-o relație amoroasă, cuplul politic Ponta-Antonescu se află acum în fața „divorțului”. Cei doi nu sunt compatibili, cel puțin din punct de vedere doctrinar. Un socialist-democrat și un liberal nu vor face casă bună niciodată. Nici măcar de dragul puterii.
-Sunt trei episoade importante care au zguduit până și relația Ponta-Antonescu, toate într-un singur an, la mică diferență de timp: episodul numirii Laurei Codruța Koveși la DNA (martie 2013), episodul excluderii din alianță a senatorului liberal Sorin Roșca Stănescu (mai 2013) și, poate cel mai puternic, episodul exploatării aurului de la Roșia Montană (septembrie 2013). Pare că liderii USL sunt puși din ce în ce mai des în situații critice, în care diferențele de vi-ziune și orgoliile politice încep să-și facă simțită prezența.
-Colac peste pupăză, asemenea cuplurilor mondene, Victor Ponta și Crin Antonescu trebuie să treacă acum cel mai greu test de rezistență: provocările presei! Tensiunile din USL au intrat în vizorul jurnaliștilor și pare că nimic nu le mai poate distrage atenția de la viitorul alianței.

Articolul integral aici: InfoSudEst
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii