Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tulceni investesc la Constanţa Bloc de patru etaje, compus din două corpuri, pe strada Castanilor (galerie foto)

ro

12 Sep, 2015 00:00 3438 Marime text
Pe strada Castanilor nr. 20 A din municipiul Constanţa urmează să fie ridicat un bloc de patru etaje, cu parcare auto la subsol şi demisol.
 
La Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa a fost depus memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+D+P+4e, două corpuri de clădire cu subsol comun, având parcare auto la subsol şi demisol - locuinţe colective“, pentru procedura de evaluare a impactului asupra mediului. Beneficiarii proiectului sunt Pavel Antonov şi Elena Antonov, ambii cu domiciliul în Tulcea. Dovada proprietăţii o face contractul de vânzare-cumpărare nr. 213 din 13.05.2013, înscris în Cartea funciară nr. 204138 a UAT Constanţa.
 
Potrivit memoriului de prezentare, noua construcţie va avea funcţiunea de bloc de locuinţe colective cu parcare auto la demisol şi subsol. Construcţia va fi amenajată cu respectarea prevederilor Codului Civil, în regim de construire izolat. Terenul are o formă dreptunghiulară, deschidere la două străzi şi următoarele dimensiuni în plan : 27,17 m la strada Castanilor, adâncimea maximă de 50,67 ml, iar deschiderea la strada Luminişului este de 26,80 m. Amplasamentul este liber de toate reţelele edilitare (apă, canal, termicitate, gaze naturale, electricitate), acestea fiind existente în zona. Noul imobil poate fi racordat atât la reţeaua edilitară de alimentare cu apă, canalizare, cât şi la reţeaua de alimentare cu electricitate. Imobilul propus S+D+P+4E se va amplasa cu o retragere de 3,34 metri, respectiv 3,74 metri faţă de limita de proprietate dinspre străzile aferente. Viitoarea clădire va fi compusă din două corpuri, care vor comunica între ele la nivelul subsolului şi demisolului, cu destinaţia de parcare auto şi spatii tehnice. La subsol şi la demisol se vor amenaja 30 de locuri de parcare şi spatii tehnice. Astfel, imobilul S+D+P+4E, compus din două corpuri supraterane şi legate între ele la nivelul subsolului, va desfăşura următoarele funcţiuni: la subsol - parcare auto, la demisol - parcare auto + spaţii tehnice, la parter şi etaje - câte trei apartamente pe nivel, pe fiecare corp de clădire.
 
Reamintim că, la şedinţa din 13 februarie a Consiliului Local al municipiului Constanţa, pe masa aleşilor locali s-a aflat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal - zona delimitată de strada Luminişului, strada Castanilor, aleea Romulus, aleea Remus, iniţiator Antonov Pavel şi Elena -, iniţiat de Decebal Făgădău.

Citeşte şi

În vecinătatea Şcolii „Dr. Constantin Angelescu“: Două imobile de patru etaje fiecare vor fi ridicate pe strada Castanilor


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii