Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenuri în Constanţa Judecătoarea Livia Luminiţa Zglimbea, de la Curtea Supremă, iese la pensie (documente)

ro

17 Mar, 2016 00:00 3283 Marime text


Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a judecătoarei Livia Luminiţa Zglimbea, începând cu data de 1 mai.
 
Livia Luminiţa Zglimbea este judecător de aproximativ 28 de ani.
 
În declaraţia de avere a judecătoarei apare, printre altele, un teren intravilan situat în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, în suprafaţă de 2,5 hectare, dobândit în 2004, cota parte fiind de 1/14, teren dobândit prin moştenire, avându-l ca titular pe soţul judecătoarei, Altai Selim Merluşcă. Tot în declaraţia de avere mai apare un teren agricol, de şapte hectare, situat în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, dobândit tot în 2004, prin moştenire, cota parte fiind de 1/14, iar titular, Altai Selim Merluşcă. Tot în 2004, prin moştenire, soţul judecătoarei a intrat în posesia unui teren de 18 hectare situat în comuna Săcele, judeţul Constanţa.
 
Luminiţa Zglimbea nu are interese. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta declaraţia de avere, de interese, precum şi cererea de pensionare a judecătoarei.

Citeşte şi 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii