Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SUA refuză să-l extrădeze Nicuşor Constantinescu ar fi plecat în Turcia (rechizitorii)

ro

01 Nov, 2014 00:00 1784 Marime text
Informaţii bombă despre Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa! Ieri, Mediafax a anunţat că SUA refuză să-l extrădeze pe şeful suspendat al CJC, iar surse din Poliţie au declarat pentru Gândul că Nicuşor Constantinescu nu mai este în SUA, ci se află Turcia.
 
Dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, este judecat pentru 21 de infracţiuni rămâne pe masa magistratului Luisa Emanuela Dragomir, din Tribunalul Bucureşti. Şi asta deşi, zilele trecute, unul dintre avocaţii lui Nicuşor Constantinescu a formulat o cerere de recuzare a judecătoarei mai sus precizate. Ieri, Tribunalul Bucureşti a stabilit următorul termen pe data de 21 noiembrie, ora 12.30.
 
Rechizitoriul acestui dosar poate fi citit aici.
 
Tot ieri, jurnaliştii de la Mediafax au arătat că cererea de extrădare a lui Nicuşor Constantinescu, formulată ca urmare a deciziei de arestare a acestuia, a fost respinsă de autorităţile din Statele Unite. De altfel, surse din Poliţie au declarat, pentru Gândul, că Nicuşor Constantinescu nu mai este în SUA, ci se află în Turcia. Tot potrivit celor de la Gândul, viza lui Nicuşor Daniel Constantinescu ar fi expirat. Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, la jumătatea lunii februarie, Nicuşor Constantinescu a mers în Turcia, unde ar fi fost supus unei proceduri medicale.
 
Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa, iar rechizitoriul poate fi citit aici.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii