Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strutinsky, pe 15 iunie, în faţa judecătorului Leonard Iustin Bourceanu (rechizitoriu + referat DNA)

ro

04 Jun, 2015 00:00 1559 Marime text
Tribunalul Constanţa a acordat, ieri, un nou termen în dosarul în care Sorin Gabriel Strutinsky a fost trimis în judecată de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, actualul şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Cauza se află pe masa judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa. Noul termen a fost stabilit pentru data de 15 iunie.
 
Strutinsky este judecat, în prezentul dosar, în stare de arest la domiciliu, pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.
 
Omul de afaceri se află însă în stare de arest preventiv, el fiind cercetat într-o altă cauză alături de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ștefan Mazăre.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)


Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii