Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stan Mustaţă rămâne în spatele gratiilor A condus judecata în dosarul retrocedărilor din Constanţa

ro

09 Aug, 2014 00:00 2009 Marime text


Stan Mustaţă, unul dintre foştii magistraţi care au condus judecata în dosarul retrocedărilor din Constanţa, nu va fi pus în libertate.

Ieri, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a lui Mustaţă. Decizia Curţii de Apel nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Stan Mustaţă, fost judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, la finele lunii mai, fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, de şase infracţiuni de luare de mită şi de trafic de influenţă. La data de 29 aprilie, având în vedere calitatea de judecător a lui Stan Mustaţă, la cererea procurorilor Anticorupție, Secţia de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia. Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, Mustaţă a fost trimis în judecată de procurorii DNA alături de mai multe persoane, printre care se află şi constănţeanul Ciprian Moraru.

În dosarul retrocedărilor din Constanţa, printre cei aproape 40 de inculpaţi se află şi Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului Constanţa, dar şi Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintetele Consiliului Judeţean Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii