Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au împrietenit în club, apoi l-a prădat Surprins de jandarmii constănţeni în timp ce fura un portofel şi un telefon

ro

29 Jul, 2015 00:00 1662 Marime text
Jandarmii constănţeni, împreună cu angajatul unei firme de pază, au surprins, în Costineşti, un suspect care a sustras de pe malul mării un portofel şi un telefon mobil.
 
Astfel, ieri dimineaţă, în jurul orei 4.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Costineşti, în apropierea unei discoteci, a observat trei persoane care fugeau după doi bărbaţi şi cereau sprijinul cetăţenilor pentru prinderea acestora. Echipajul a intervenit, a somat respectivele persoane, moment în care una dintre acestea a aruncat pe jos mai multe bunuri şi a dispărut printre clădiri, iar una a fost prinsă.
 
Cel reţinut a fost predat de către reprezentantul firmei de pază echipajului de jandarmi, alături de bunurile aruncate pe jos, respectiv un portofel şi un telefon mobil. În portofel, păgubitul avea 146 de lei, o carte de identitate, un card de sănătate, permis de conducere şi alte carduri de fidelitate.
 
Totul s-a petrecut după ce doi turişti din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara, şi-au petrecut noaptea într-o discotecă din Costineşti, unde s-au împrietenit cu mai mulţi tineri. Potrivit oamenilor legii, la ora 4.00, ei au ieşit din local şi unul dintre ei a intrat în apă să facă o baie, lăsându-şi bunurile în grija prietenului său. Unul dintre cei cunoscuţi în discotecă a început să-l ţină de vorbă pe cel care avea sub supraveghere hainele celui intrat în apă, iar cel de-al doilea a sustras din haine un portofel şi un telefon mobil.
 
Cei doi suspecţi au spus că sunt obosiţi şi că se retrag către camera unde sunt cazaţi. După câteva momente, păgubitul a ieşit din apă şi a observat că-i lipsesc bunurile. Împreună cu reprezentantul firmei de pază şi cu jandarmii, cei doi turişti început să alerge pe faleză după tinerii care le-au sustras bunurile,. Metoda este simplă: unul te ţine de vorbă, iar altul îţi fură bunurile.
 
Suspectul şi bunurile recuperate au fost predate la sediul Poliţiei Costineşti, pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii