Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deznodământ tragic S-a înecat în piscină la numai cinci ani

ro

21 Aug, 2015 00:00 2452 Marime text
Vacanţa unei familii de turişti din Bucureşti s-a sfârşit în mod tragic. Miercuri seară, în timp ce stăteau pe terasa hotelului Afrodita din staţiunea Venus, unde se cazaseră împreună cu copilul lor, de cinci ani, părinţii au sesizat că micuţul dispăruse. Oamenii au cerut ajutorul reprezentanților hotelului şi aşa au început căutările. Un turist le-a spus că l-a văzut la piscina. Când au ajuns acolo, părinții și-au văzut copilul în apă.

Micuțul a fost scos de un turist și a fost chemată imediat ambulanța. Medicii sosiți la fața locului s-au luptat să-l readucă la viață, apoi l-au transportat la spitalul din Mangalia, în vederea continuării manevrelor de resuscitare. Din păcate, eforturile cadrelor medicale au fost sortite eşecului, medicii văzându-se nevoiţi, în jurul orei 22.35, să declare decesul.
 
Cadavrul copilului a fost depus la morga Spitalului Municipal Mangalia, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Primele verificări ale oamenilor legii au scos la iveală faptul că piscina hotelului beneficiază de supraveghere în timpul programului, în intervalul orar 8.00-18.00, de către un angajat. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea situaţiei de fapt. În cauză va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii