Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petreceri gang-bang în Constanţa şi Mamaia! Poliţia intervine în anumite condiţii

ro

20 May, 2015 00:00 14860 Marime text
Petrecerile de tip gang-bang şi swing au din ce în ce mai mulți fani în România, printre aceştia aflându-se şi constănțeni!
 
Mărturie stă interesul acordat de cetățeni pentru astfel de evenimente, care nu sunt privite cu ochi buni de polițişti. Recrutarea se face prin intermediul unei rețele de socializare, însă accesul în club ori în apartament este posibil doar prin invitație specială. Sunt cazuri în care cuplurile plătesc 100 de lei/invitație, 150 de lei este taxa pentru bărbații singuri, însă fetele singure beneficiază de intrare gratuită. După cum spuneam şi mai sus, astfel de petreceri nu sunt privite cu ochi buni de polițişti. Chiar şi aşa, oamenii legii nu pot interveni să strice distracția dacă cei care participă la petrecere se duc de bună voie, dacă sunt majori, dacă unitatea în care are loc evenimentul are autorizație de funcționare (cu excepția apartamentelor). O altă cerință a polițiştilor este aceea ca nimeni să nu aibă de câştigat bani de pe urma petrecerilor de tip gang-bang şi swing. 

Senzații tari pentru cei cu mai puțină dare de mână

Cei mai puţin avuţi, însă doritori de senzații tari, se vor mulțumi cu „fetițele“ care își fac veacul pe strada Caraiman, pe bulevardul Aurel Vlaicu în zona fostului târg de legume, pe sensul de mers către Carrefour, între Constanţa şi Valu lui Traian, lângă mănăstire, aproape de sensul giratoriu de la Ovidiu Sud, la podul Agigea, între Eforie Nord şi Agigea, înainte de drumul care duce către Portul Constanţa Sud - Agigea, la intersecţia drumului naţional 39 cu şoseaua care duce la Costineşti, în zona pădurii de la Cuza-Vodă, aproape de cimitirul din localitatea Siminoc.

Citeşte şi 

Pentru amatorii de senzaţii tari
Zonele fierbinţi ale turismului sexual de la Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii