Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa Mascaţii au descins atât în municipiu, cât şi în judeţ. Prejudiciu estimat la peste 2 milioane de lei

ro

25 Mar, 2016 00:00 2459 Marime text
Ieri, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în aplicare, pe raza municipiului Constanţa şi a judeţului Constanţa, patru mandate de percheziţie domiciliară.
 
Acţiunile au vizat atât sediul social, cât şi domiciliul administratorului unei societăţi comerciale (din Constanţa), având ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata al materialelor şi minereurilor metalice”.
 
Percheziţiile au avut loc la sediul unei societăți comerciale având ca obiect de activitate „comerțul cu materiale și minereuri metalice“, precum și la locuința administratorului unei firme, prin intermediul căreia s-ar fi comis infracțiuni de evaziune fiscală. Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2011 - 2013, nu ar fi evidenţiat toate operațiunile efectuate în contabilitatea agentului economic, pentru a diminua taxele datorate bugetului de stat.
 
În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri cu valoare probantă în cauză.
 
Prejudiciul creat prin sustragerea de la plata TVA-ului şi a impozitului pe profit a fost estimat la peste 2 milioane de lei. De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii