Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parfumuri evazioniste, la promoţie, pe litoral

ro

19 Jul, 2014 00:00 1264 Marime text
Jandarmii au prins trei tineri, doi în Satul de Vacanţă, şi un altul în Eforie Nord, în timp ce comercializau fără acte parfumuri contrafăcute.
Doi dintre ei au fost surprinşi joi, 17 iulie, la ora 23.00. Oamenii legii susţin că M.B., de 33 ani, şi L.B., de 32 ani, din Constanţa, ofereau turiştilor, spre vânzare, cu suma de 40-50 de lei bucata, parfumuri contrafăcute, care purtau numele unor mărci cunoscute. Aceştia nu aveau autorizaţie pentru comercializare şi nu au putut prezenta acte de provenienţă pentru cele 15 parfumuri care au fost găsite asupra lor.
 
În aceeaşi zi, la ora 21.00, pe faleză, în Eforie Nord, M.S., de 25 ani, îşi încerca şi el norocul cu produse similare. Acesta oferea spre vânzare şapte parfumuri contrafăcute, fără autorizaţie în acest sens şi neputând prezenta acte de provenienţă.
Parfumurile au fost ridicate de jandarmi şi au fost întocmite actele de constatare pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii