Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O maşină a luat foc, ieri seară, la ieşire din Cumpăna

ro

15 Oct, 2015 00:00 1876 Marime text


Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital, ieri seară, în urma unui accident care a avut loc la ieşire din localitatea Cumpăna, la sensul giratoriu. Un autoturism a luat foc.
 
Miercuri seară, poliţiştii şi pompierii au fost în alertă. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac, mașina în care se afla luând foc. Mai mult, din cauza unei butelii cu GPL care alimenta maşina, situaţia ar fi putut lua o turnură mult mai tragică. Din fericire, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au lichidat repede incendiul. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, una pentru descarcerare, iar cealaltă pentru stingere, de la detaşamentul Port. Autoturismul a ars în proporţie de 90%.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite, dar acestea nu au avut nevoie de descarcerare. Cei doi răniţi au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, pentru a primi îngrijiri adecvate. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, una dintre victime se află într-o stare stabilă, iar cealaltă a suferit arsuri minore pe 6% din suprafaţa corpului.
 
Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.
 
Sursa foto: b1.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii