Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirel Nedelcu, fost administrator al SC Emma Intermed SRL, reținut pentru evaziune fiscală

ro

28 Apr, 2015 00:00 1983 Marime text
În perioada septembrie 2010 - septembrie 2014, în calitate de administrator al SC Emma Intermed SRL, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, cu intenţie, inculpatul Mirel Nedelcu, în vârstă de 46 de ani, din Cernavodă, ar fi reţinut, prin stopaj la sursă, impozite şi contribuţii sociale în sumă totală de 55.099 de lei, pe care nu le-ar fi virat la bugetul consolidat al statului în termen de 30 de zile de la scadenţă.
 
Ieri, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Economice Medgidia a luat măsura reţinerii faţă de inculpatul Mirel Nedelcu, urmând ca, astăzi, să fie prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.
Mirel Nedelcu mai apare ca asociat în SC Euro SRL (radiată) și în Ned Building Consulting SRL.

Despre SC Emma Intermed SRL

Potrivit Registrului Comerțului, Emma Intermed SRL a fost înființată în anul 2004 și are ca domeniu principal de activitate intermedieri în comerţul cu produse diverse. Administrator special și asociat unic este Florica Nedelcu, iar lichidatorul judiciar este Constantin Iorgu.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 55.929 de lei, un profit 0 și șapte salariați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii