Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista inculpaţilor În urma percheziţiilor din Constanţa, au fost încătuşate 11 persoane

ro

18 Oct, 2014 00:00 2525 Marime text
În urma celor 40 percheziţii de joi dimineaţă, efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, împreună cu lucrători ai Serviciului Poliţiei de Transporturi Maritime (SPTM), au fost reţinuti 11 indivizi.
 
Numele inculpaţilor sunt: Ibram Chemal, Ibram Amet, Panaioti Mihai, Amiş Erhan, Ibram Galoi, Sinan Bairam, Adil Ibo, Mustafa Genghiz şi Amiş Sabrie. Într-un alt dosar a fost arestat în lipsă Arnăutu Givan-Cadîr, acesta având legătură cu percheziţiile de joi.
Reamintim că cei peste 150 de poliţişti care au participat la percheziţiile din casele suspecţilor au căutat în garaje sau în grajdurile cu fân. În urma descinderilor, au fost ridicate numeroase aparate LCD, ceasuri, televizoare şi altă aparatură electronică şi electrocasnică, bijuterii din aur, sume importante de bani şi alte bunuri care au fost sustrase din mai multe locuinţe din judeţul Constanţa. De asemenea, poliţiştii au găsit la domiciliile celor vizaţi şi documente în baza cărora suspecţii ar fi obţinut credite false de la diverse bănci din Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii