Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În urma unei şicanări în trafic, a avariat gardul Poliţiei Rutiere Bărbatul, identificat de autorităţi, este bun de plată!

ro

05 Aug, 2014 00:00 1126 Marime text

Bărbatul care a intrat cu maşina în gardul secţiei Poliţiei Rutiere din Constanţa a fost identificat de autorităţi. Fapta s-a petrecut joi noapte, când bărbatul a agresat un alt şofer în trafic, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în gardul Poliţiei Rutiere. După ce a văzut ce a făcut, conducătorul auto a fugit de la faţa locului, însă la scurt timp, poliţiştii au dat de urmele acestuia. Bărbatul a fost identificat cu uşurinţă, dat fiind că în zonă sunt montate camere de supraveghere, care au surprins scena.
Fapta a fost sesizată, joi noapte, în jurul orei 23.00, de un alt bărbat, care a sunat la 112 şi a susţinut că o persoană aflată la volanul unui autoturism marca BMW a început să-l şicaneze în trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Bărbatul a încercat să scape de el, dar conducătorul BMW-ului l-a urmărit până pe bulevardul I.C. Brătianu. La un moment dat, şoferul recalcitrant a pierdut controlul volanului, după care a ieşit de pe carosabil, a intrat pe trotuar şi s-a oprit în gardul Poliţiei Rutiere. Poliţiştii Secţiei 4 au deschis un dosar de cercetare penală pe numele bărbatului, care urmează să suporte prejudiciul cauzat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii