Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanţa are un şef nou Constantin Dima ocupă funcţia de conducere

ro

26 Mar, 2014 00:00 2841 Marime text
Ieri a fost anunţat în mod oficial numele noului şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa - Constantin Dima.
De mai bine de 20 de ani, Constatin Dima se află în serviciul militar. Acesta a început în anul 1990 drept comandant de pluton şi comandant de companie la Brigada 21 Jandarmi, Constanţa. După şase ani a devenit ofiţer specialist în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, unde a servit pentru nouă ani.

În 2009, a fost numit şef de stat major la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă.
Începând cu 1 februarie a.c., Constatin Dima a fost numit în funcţia de împuternicit inspector-şef al IJJ, preluând atribuţiile colonelului dr. Costică Cojoc, care a ieşit la pensie cu o vechime de 36 de ani de muncă. Vineri, de ziua sa, Constatin Dima a fost numit la conducerea inspectoratului, după ce joi a susţinut şi promovat examenul necesar. Noul inspector are doi adjuncţi: colonelul Constatin Burcuţ, prim-adjunct al inspectorului-şef, şi colonelul Constatin Andriescu, adjunct al inspectorului-şef.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii