Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă în Ion Corvin pentru a potoli un tânăr beat Marian Constantin Tapalagă a scos sabia la un poliţist

ro

15 Oct, 2015 00:00 2109 Marime text

 
Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 1.20, de către trei persoane din comuna Ion Corvin, despre faptul că Marian Constantin Tapalagă, de 21 de ani, le-ar fi distrus locuinţele prin spargerea geamurilor. Acelaşi Marian Constantin Tapalagă este acuzat că ar fi ameninţat şi agresat două persoane.
 
Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii aflaţi în serviciu, care l-au identificat la una dintre cele trei locuinţe pe bărbatul în cauză, care era înarmat cu o sabie artizanală şi care i-a ameninţat şi pe oamenii legii, după care a fugit pe o stradă laterală.


 
Tapalagă a fost identificat în curtea locuinţei sale, unde ar fi continuat cu ameninţările şi cu actele de violenţă, având sabia în mână.
Văzând că tânărul era în stare avansată de ebrietate şi că nu poate fi liniştit, poliţistul aflat la faţa locului a tras patru focuri în plan vertical. Speriat, agresorul s-a ascuns în casă. Poliţistul a intrat în locuinţa lui Marian Constantin Tapalagă, unde l-a dezarmat de sabie şi l-a imobilizat folosind sprayul lacrimogen din dotare şi l-a condus la sediul Postului de Poliţie Ion Corvin pentru cercetări.
 
Cazul a fost prezentat procurorului, care a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere, urmând ca dosarul să fie înaintat de poliţişti Parchetului.
 
Potrivit unor surse, Marian Constantin Tapalagă nu a mai avut probleme cu Poliţia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii